Automatiseer uw Verkoopprocessen,
Marktetingprocessen en Klantenservice

De kennis en ervaring op het gebied van IT Consultancy en Projectmanagement zetten we ook in op de levering en invoering van SugarCRM. Open MInd Consultancy is sinds 2008 Partner van SugarCRM inc. 

 

Sugar van SugarCRM inc.

SugarCRM is de eerste CRM-applicatie dat ontwikkeld en geleverd is onder een open source licentie en bestaat al sinds 2004. Vanaf dat moment tot aan heden heeft SugarCRM een grote groei meegemaakt:

  • Meer dan 400 medewerkers
  • Derde plaats  wereldwijd naar aantal gebruikers
  • Meer dan 12 miljoen downloads

SugarCRM heeft een wereldwijd netwerk van 350 toegewijde partners die klanten helpen bij de implementatie van SugarCRM en deze klanten met raad en daad bijstaan in het dagelijks gebruik van het systeem. Open Mind Consultancy is sinds 2008 1 van deze partners.

SugarCRM is een open source applicatie waarvan de community-editie vrij te gebruiken is.  ruim 12 miljoen bedrijven hebben de software gedownload en gebruikt een aanzienlijk deel van deze bedrijven deze vrije versie van de software. Daarbij kan teruggevallen worden op een community van 115.000 leden die elkaar dagelijks helpen door elkaars vragen/problemen te bespreken en op te lossen.

Sugar Platform

Het Sugar Platform stelt u in staat om snel en eenvoudig het systeem aan te passen zodat het optimaal werkt voor uw processen. Sugar Studio, Sugar Module Builder en Sugar Logic maken het mogelijk om aanpassingen zonder programmeren  door te voeren. En mocht dat toch nodig zijn? Dan kunnen codewijzigingen met behulp van Sugar Module Loader gecontroleerd en upgrade safe worden doorgevoerd.

De Sugar API maakt het mogelijk om eenvoudig te integreren met uw andere applicaties.